Hur man köper Bitcoin Online?

Du kanske har funnit om Bitcoin och cryptocurrency från en följeslagare eller möjligen från en nyhetspost. Du har kanske även läst en del av artiklar som finns tillgängliga online för att börja använda Bitcoin. För närvarande måste du köpa Bitcoin Online men du vet inte hur man verkligen ska göra det?

Vi har lagt upp alla detaljer du behöver veta om kryptokurrency och hur man köper och säljer Bitcoin online.

När du har laddat ner en cryptocurrency plånbok är allt som återstår att verkligen köpa din första Bitcoin. Läs vidare så att det är så enkelt att köpa och sälja Bitcoin med antingen ett betalkort eller med butiker som är specifikt från ditt ekonomiska saldo.

Bitcoin Safello

Cryptocurrency är mindre användbar som kontanter på grund av betydligt högre avgifter och uppskjutna börser. Cryptocurrency-gruppen har dessutom kommit överens med en entusiasm för att hålla dessa avgifter höga eftersom de ser det som ett "värdefullt värde" och inte en anmärkning som genomförs konsekvent. Intressant, Cryptocurrency Cash utbytesutgifter kostar pennies och avbetalningar kan godkännas även med noll bekräftelser. Dessa aktualiteter gör Bitcoin till de perfekta kryptografiska pengarna för att skicka och få pengar någonstans på planeten.

Den snabbaste metoden att köpa Bitcoin Online är med ett kreditkort. Denna procedur tar bara några minuter men det finns avgifter. En billigare, men omfattande mer medföljande teknik är att köpa Bitcoin på en handel. Fortsätt att driva efter en välordnad manual för båda dessa strategier. Den mest effektiva metoden att köpa Bitcoin med hjälp av ett kreditkort. Bitcoin har gått ihop med många online-plattformar för att göra det enkelt att köpa Bitcoin Core med hjälp av ett MasterCard. Ta efter dessa medel för att säkert köpa och sälja Bitcoin https://safello.com/sv/bitcoin/kop/:

Ange din Bitcoin adress och välj en eftertraktad köp summa

Besök sidan Cryptocurrency. Ange måttet på BTC du vill köpa. Vid den tidpunkten bestämmer du vilken Bitcoin-adress du erhållit kryptocurrency kommer att skickas. För att göra detta, öppna din Bitcoin Wallet, duplicera din cryptocurrency-adress och lim adressen i fältet "Bitcoin adress". Bitcoin du köper kommer att skickas till denna adress. Kom ihåg; du kan helt enkelt ladda ner en Bitcoin plånbok för ingenting.

Inmatningsfaktureringsinformation

När du har inmatat din Cryptocurrency Core-adress och valt en köp summa, tryck på fångsten för att fortsätta. Härifrån kommer du att vara samordnad till sidans kassa sida. Ta bara efter medlen, skriv in dina data och voila! Du har köpt kryptocurrency och det kommer att skickas till din Bitcoin Wallet-adress. Detta kan ta någonstans inom intervallet 10 till över 60 minuter.

Det är otroligt enkelt att köpa Bitcoin Core online med ett kreditkort. Det är också snabbt och säkert!

Ett Cryptocurrency Exchange Center är ett online-kommersiellt center där kunder kan köpa och erbjuda Bitcoins i kölvattnet om att skapa en rekord på handeln. Du bör välja en handel med hänsyn till din vistelseort och använda kontanter. Dessutom, se till att läsa om hur man väljer den privilegierade Bitcoin-handeln med tanke på dina specifika behov. Här är en viktig sammanfattning av hur man köper Bitcoin Online i en utbyte:

Steg 1: Välj Exchange

Välj en utbyte genom att ange din levnadsland och välj sedan från vår översikt över bekräftade utbytescenter.

Steg 2: Konfigurera konto

Ställ in en post på utbytet. Beroende på handeln kan olika typer av igenkännliga bevis krävas.

Steg 3: Anslut Bank

Associera minst ett finansiellt saldo till ditt växelkonto. Alla inköp eller erbjudanden du gör kommer att dras av från eller lagras till det valda finansiella saldot.

Steg 4: Välj belopp för inköp

När du har rekord på din plockade handel och inkluderat ett finansiellt saldo. Utforska utbytet och välj sedan ett mått på BTC att köpa, skriv in din cryptocurrency-adress, bekräfta ditt köp och sätt fast för det erhållna Bitcoin Saffelo https://safello.com/sv/bitcoin/kop/ för att nå din plånbok.

Address:
Frank Schuil
Safello AB
Sveavägen 98
113 50 Stockholm, Sweden
+46(0)8-559 212 06